3/8/06

ΟΔΟΣ ΠΟΙΗΤΩΝ



ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Φιλοξενούμαι στις σελίδες 51 έως και 69 όπως και πολλοί συνοδοιπόροι που αναρτούν πονήματά τους στο "anemologio" και στο "logokipos"

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα συγχαρητηρια μου Ευγενία.Πολύ καλό αυτό.Δεν ξέρω ποιοι άλλοι φιλοξενούνται στο βιβλιο αυτό,θα μπορουσες να αναφέρεις μερικά ονοματα;Πολυ καλή κίνηση.

EVGENIA VOG είπε...

Οι συμμετέχοντες είναι συνολικά 62 κυρίως από τη Β.Ελλάδα, δεν μπορώ ν`αναφέρω μερικά ανόματα και να παραλείψω όλα τ` άλλα. Πολλοί "συνοδοιπόροι" έχουν κάνει και ατομικές εκδόσεις.
Θ`αναφέρω: Αβραμίδου Χριστιάννα,
Θανοπούλου Μαρία (πρόεδρος της ale amoroza και η ψυχή της έκδοσης)
Τανασκίδης Αλέξανδρος-Γεώργιος (αντιπρόεδρος), Γκίτση Αναστασία, Πασχάλη Χριστίνα, Κυριάκου Ασκληπιάδα, Ανδρομάχη Διαμαντοπούλου, Δημητρακάκη Χρυσούλα, Καούνη Μαίρη, Κορνέτη Ελσα,Κρανιώτης Δημήτρης, Λαγού Αθηνά..και φαντάσου πόσοι άλλοι που δεν μπορώ να συγκρατήσω τα επώνυμά τους μέχρι να γίνουν 62.
Πολλοί απ`αυτούς συμμετέχουν στις ιστοσελίδες που ανέφερα και σ`άλλες , με ψευδώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

"ΠΟΔΟΣ ΟΙΗΤΩΝ"

EVGENIA VOG είπε...

Γιατί έτσι στα ανώνυμα εσύ η λογοπλάστης;(Το "η" σου ταιριαζει καλύτερα ανεξαρτήτως φύλου...)Βάλε ένα απ`τα φορέματα των ψευδωνύμων σου, εκεί που κυκλοφορείς , σε ξέρουν όλοι λίγο πολύ...Τί να κάνουμε σε πρόδωσε η λογ(ι)ο-πλασία σου!

Ανώνυμος είπε...

Έγινε πράγματι όμορφη δουλειά και από την πλευρά των δημιουργών... και από τις εκδόσεις Μαλλιάρη.
Καλή συνέχεια εύχομαι !

EVGENIA VOG είπε...

Ανώνυμε/η σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Λυπάμαι που απευθύνω "ανώνυμες" ευχαριστίες και χαίρομαι ιδαίτερα που έστω και λίγοι προμηθεύονται και διαβάζουν αυτό το βιβλίο.Συνήθως το κοινό μας είναι φίλοι και γνωστοί !